10 Ağustos 2009 Pazartesi

MFÖ

Dün MFÖ konserindeydim...

Hem de tek başına...

Benim gibi hiçbir şeyi yalnız yapmaktan hoşlanmayan bir hatunun, oraya nasıl olupta yalnız gittiğinin hikayesi benim açımdan sinir bozucu! Neyseki MFÖ o kadar müthiş bir grupki, yalnızlığını unutturuyor insana...

Cuma günü Açıkhava konserlerinin sponsoru olduğu müşterimiz, lütfedip ajansımıza iki adet bilet göndermişler. Bütün ajansın kendilerine çalıştığını düşünen bu güzide müşterimizin niye iki adet bilet gönderdiği gerçekten büyük bir soru işareti. Üstelik açıkhava hınca hınç dolu da değilken! Neyse...

Bu biletlerden biri bana, biri de bir başka arkadaşımıza verildi. Ben niyeyse o arkadaşımın konsere gelmeyeceğini tahmin ederek, "eğer gelmeme ihtimali varsa, biletini verebilir mi?" diye sordurdum MT'mize. Kendisi "aaa, olur mu öyle, tabi ki geleceğim" diyerek bileti vermedi ve ne oldu dersiniz? Anlaşıldığı üzere gelmedi...!
Ben her ne hikmetse hem sağım, yetmedi solum boş, tek başıma kaldım orada! Yahu bir ihtimal gelmem deyip bileti verseydi, gelmeyecek olduğunu bana telefonla bildirseydi, ben de eşimle ya da başka bir arkadaşımla gitseydim de, şu güzelim konser tam anlamıyla tadına doyulmaz olsaydı!

Zaten evde çok kararsızdım, bu kız şimdi gelmez kesin, orada kalırım tek başına. Acaba gitmesem mi? diye. Sonra "bu fırsat her zaman ele geçmez bebeğim, hadi hareketler seri olsun!" deyip, attım kendimi yollara.

Adamlar tek kelimeyle müthişler! İyi ki tek başıma kalmayı göze alıp gitmişim. Son iki parçalarını taksilerin gece 12 tarifesine kalmayayım diye dinleyemedim (akıllı ben 15TL yeter diye yanıma fazladan para almayıp, orada bir kahveye 5TL verince, konserin bitmesini bekleyemeden ayrılmak zorunda kaldım).
Her Türk vatandaşının hayatında bir kere kendilerinin konserlerine gitmesini tavsiye ederim. Videoyu izleyin, bana hak vereceksiniz :)



Haksız mıyım? :)

Not: Gecenin diğer bir güzel tarafı, eve döndüğümde, ben yokum diye huysuzluk yapıp uyumak istemeyen oğlumun beni "ANNEMMM" diyerek karşılamasıydı. Mutlulukta ağlayabilirdim!!!

11 yorum:

  1. canım iyi ki gitmişsin. MFÖ gerçekten süper bir grup. Özellikle konserlerde...

    YanıtlaSil
  2. bence de iyi yapmissin hayatim. kacmazdi dogrusu. kimmis o terbiyesiz merak etmedim degil bu arada :)

    YanıtlaSil
  3. Olsun olsun iyi ki de gitmişsin Tibet'in Annesi:)

    YanıtlaSil
  4. boşver,kafa dinlemişsin :),dönüncede ödülünü almışsın :)

    YanıtlaSil
  5. keşke birazcık sorumlu davransaymış diğer biletin sahibi. ama neyse güzel bir konser izlemişsin. en güzelide Pamuk Prensin sıcak karşılaması olmuş. değmiş :)

    YanıtlaSil
  6. oo sen konser konser gezer oldun:)
    oh iyide yapıyorsun ....
    mfö süper bir seçim ayrıca keşke yalnız değilde sevdiklerinle tadını çıkarabilseydin..
    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. haksız olurmusun hıc.bende cok severım.sevgılerımle.

    YanıtlaSil
  8. Haksız olur musun hiç?
    Ben de çok severim kendilerini.Sevmediğim parçaları yok.
    Ayrıca konsere gelmeyen o arkadaşını kınıyorum. Gitmeyeceği belli olur olmaz anında seni arayıp o bileti ulaştırması gerekiyordu.

    YanıtlaSil
  9. oyy annemm diyişi gözümün önünde canlandı da nasıl da güzel bir duygudur kim bilir...
    İnşallah benim de böyle bir yakışıklıdan annemmm diye seslenişini duyduğum günler gelir...
    Konser bahane gecenin sonu şahane:)
    Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  10. ahhhhhhh ahhhhh :) anlayan anladı...

    YanıtlaSil
  11. Bazen bazı güzellikler tek başına da yaşanmalı. Bence de iyi yapmışsın!

    Sevgiler.

    YanıtlaSil