17 Kasım 2009 Salı

Kokulu Mim

Bu mim çok güzel kokuyor :)

Bir süre önce Gö’kem mimlemişti. Açıkçası ben en çok zorlayan mim oldu bu! Vereceğim iki cevap benim için çok klasik, herkesin tahmin edeceği kokular zaten. Gerisi çok düşündürdü beni, gerçekten nedir etkileyen diye...
Sonuç olarak varmış benim de kokularım, iyi oldu anladığım :)

Soru su, hayatınızda nerede olursanız olun iyisiyle kötüsüyle anılarınızı canlandırıveren 5 koku.

Hypnotic poison: Bu koku benim kokum, kimseye vermem! Yerine çok koku koymaya çalıştım ama ı-ıııh! Başkası beni anlatmıyor anlatamaz.
Nedense hypnotic poison deyince, yıllar önce Park Orman’da Sertap Erener ve Teoman’ın konserine gitmiştik, o aklıma gelir. Büyük ihtimalle sebebi de İtalya’ya gidecek olan bir arkadaşımdan benim için almasını istemiştim, o olabilir.
O konserde zaten sesine hayran olduğum Sertab Erener’in gerçekten ne kadar mükemmel bir yetenek olduğunu tekrar keşfetmiştim. Aşk şarkısındaki performansına hayran kalmıştım!

Yaz kokusu: Bu da neymiş demeyin, özellikle Karadenizli olan, karadenize gitmiş olanlar beni iyi anlar tahminimce. Deniz, rüzgar ve ağaç kokusunun bu kadar iç içe olduğu bir yer var mıdır bilemiyorum (sonuçta gittiğim yerlerde kısıtlı zaten, belki Fethiye’de vardır birde böylesi?).
Yaz kokusu benim için Karasu'nun kokusudur, güzel arkadaşlıkların, keyifli zamanların kokusudur.

Ananemin kokusu: Tibet’e hamileydim ananemi kaybettiğimde. Haber vermediler bana. İyi oldu belki de, hala o kendine has kokusunu duyarım ara ara... hiç gitmemiş gibi...



Aşk’ın kokusu: Bu kokuyu almamış olanınız yoktur herhalde. Karşınıza çıktığında alırsınız kokuyu ve beyninden vurulmuşa çevirir adamı. Hiç unutmuyorum eşimi gördüğüm andaki sarsıntımı :D

ve tabiki oğlumun kokusu: yok arkadaşlar böyle güzel bir koku! Bu kokunun EŞİ BENZERİ YOK!

Şimdiiii, eğer bu mim kendilerine bugüne kadar ulaşmadıysa ve tabiki yapmak isterlerse Adaşım, Deniz, Seda, Özlem ve yeni arkadaşlarımdan Füsfüs’ü bu mimi cevaplamaya davet ediyorum :)


8 yorum:

  1. Adaş önceden cevapladım ben bunu ama benide seçtiğin için çoook teşekkürler Tibet'i de mıncıklıyorum haberin olsun

    YanıtlaSil
  2. Aldım mimi teşekkürler:))) En kısa sürede cevaplayacağım...

    YanıtlaSil
  3. ben de istiyorum oglusunun kokusunu :))

    benim icin ask kokusu galiba yaz kokusu, ayni gibi geldi ;)

    YanıtlaSil
  4. Anneannemin kokusu geldi benim de aklıma :(
    6 yıl oldu. Onu çok özlüyorum. Çok....

    YanıtlaSil
  5. İnanamıyorum ne kadar aynıyız seninle...1-poison her çeşidine hastayım.

    2- yaz kokusu eşittir fethiye ölüdeniz ormanın içi :))işte tam olarak orda hissediyorum ben.

    YanıtlaSil
  6. poison ilk çıktığında annem kullandı uzun süre ama hypnotic olanını denemedim, merak ettim bak şimdi, seni koklayamayacağıma göre bi parfümeride koklayayım bari:))

    YanıtlaSil
  7. Mis kokulu Tibeet :) annesinin kuzusu o :)

    YanıtlaSil