18 Ocak 2010 Pazartesi

Mim ve ödül

Geçen hafta Yıldızım Kelebeğim beni sobelemiş, hadi göster bakalım masaüstünü demiş. Hemen cevaplayamadım (zaten hiçbir mimi hemen yapamıyorum, galiba köşede 3 tane birikti yine) çünkü kendime yeni bir masaüstü teması hazırlamakla meşguldüm o ara. Nihayet bitirdim. Buyrunuz masaüstüm :)


Bu temamın bir anlamı var. Çiğdem’le bir süredir yol arkadaşlığı yapıyoruz bildiğiniz gibi. Geçtiğimiz hafta “2009'a güle güle, 2010'a hoşgeldin" meditasyonu yaptık ve 2010 dileklerimden oluşacak bir tablo çalışması...
Bu tablonun amacı dileklerimizi resimleştirmek. Aslında çoğunuz bunu eğer ilgileniyorsanız kişisel gelişim kitaplarından muhakkak okumuşsunuzdur. Benim yaptığımın farkı ise Feng Shui’ye göre dizilmiş olması...

Tablom kendini anlatıyor sanırım :)

Bu ödül de sevgili Denizciğimden geldi... Beni layık gördüğü için teşekkür ederim.


Ben bu güzel ödülü yayınlayana kadar alan aldı galiba :) ben de almamış olanınız varsa içinizden onlara veriyorum. Zira blog camiasında herkes bu ödüle layık bence. Elifcim, misal sen... benim gibi tembellikten mi yayınlamadın hala yoksa almadın mı??? Almadıysan sen de üstüne alın :)

Masaüstü mimcileri, hazır olun! :)

Füsun, Nehircce, Elif, Özden, İrem, Şule ve Meltemmmmm... ve yapmak isteyen herkessss, görelim masaüstünüzü :D

14 yorum:

  1. HARİKA BİR TABLO OLMUŞ GERÇEKTEN, ELİNE SAĞLIK ARKADAŞIM:)

    YanıtlaSil
  2. süper olmuş canım benim. İnsallah 2010 hayal ettiğin gibi geçer...

    YanıtlaSil
  3. Ödül için çok teşekkür ederim canım .Yardım kampanyamız biraz durulsun ilk fırsatta yayınlycam bende..Layık bulduğun için çok sevindim ayrıca, sevgiler.. pamuk yanaklımı öp hemi...

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar renkliymiş böyle:)

    YanıtlaSil
  5. Sibelcim Tibetin güzel annesi,çok teşekkür ederim.

    İlgiyle,merakla baktım 2010 adına oluşturduklarına.Hepsi tek tek gerçek olsun,düşündüğünden düşlediğinden güzel gerçekleşsin;)))
    Hemen işe koyuluyorum kendime de böyle bir tablo hazırlıyorum;))

    YanıtlaSil
  6. Waaaw ne masa üstü ama:)))ya şimdi okurken aklıma geldi sen mimlemiştin benü deymü kuzum ne tembel ve unutkanım..özür,özür en kısa zamanda...öperim çok

    YanıtlaSil
  7. Gormekte gecikmisim tatlim. Yaptigini biliyordum ama tamamlanmis halini simdi goruyorum. Cok faydali bir calisma olmus. Daha once hıdırellez icin hazirladigimiz imajlara benzemis bir de fazlasi var, feng suisi. Eline saglik. aklindan gecirdigin ve niyetini koydugun her sey bu sene gercek olsun.
    xoxo

    YanıtlaSil
  8. Tembellikten diyip sessizce uzaklaşmak istiyorum:)))))))))

    YanıtlaSil
  9. ne güzel tablo yapmışsın :) bu mim geçtiğimiz sene de geziyodu blogları. ben de severek cevaplamıştım. bazı mimler çok keyifli oluyor.
    ödülün de hayırlı olsun..

    YanıtlaSil
  10. Canım harika olmuş tablo :) Çok beğendim, ah bir ara vakit bulsam da ben de yapsam :)) Benim duvarımda dileklerimden oluşan bir panom var zaten ama eklemek istediğim şeyler vardı, baştan yapmaya üşeniyordum, bilgisayarımda da olsa güzel olur diye düşündüm şimdi :) Süper bir fikir vermiş oldun bana canım öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
  11. Sibelcim ödülümü aldım. İlk fırsatta hazırlıcam, beni düşündüğün için saolasın arkadaşım...
    Özden

    YanıtlaSil
  12. Ödülünüz kutlu olsun efendim :) Pek de yakışmış sayfanıza..

    Masaüstünde Tibet yoksa olmaz bu iş, dedim..
    Varmış nitekim, o tekim, bu tekim haniymiş benim Tibetim :)))

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  13. süpper olmuş vallahi tablon bayıldım :)

    YanıtlaSil