21 Mayıs 2010 Cuma

Sanat Notları'ndan




Çoook ama çoook uzuuun bir zaman önce Sanat Notları bana “Yaratıcı Blogger Ödülü” vermişti. Fakat tembel ben gördüğünüz üzere bu ödülü aldığımı ancak yazabiliyorum. Hem verdiği ödül için hem de bu zamana kadar beni anlayışla karşıladığı için çoook teşekkür ediyorum...

Bu ödülü almakla iş bitmiyor bazı kuralları var.

Öncelikle benim de 7 bloggeri ödüllendirmem gerekiyor ve kendimle ilgili 7 ilginç özellik vermem....

Vallahi ilginçlik mi bilmiyorum ama bir kaç şey yazayım o zaman :)

• Çok sevdiğim özelliklerimden biridir; işten çıktım mı yaptığım işleri unuturum. Ertesi sabah, boş bir zihinle işe başlarım. Maillerimde işaretlemezsem, birileri ne oldu bu iş diye sorana kadar kendime gelemem!

• Diyelim ki, çok sevdiğim bir iş arkadaşım ayrıldı. Kendisiyle görüşmek adına 3-5 kere ararım. Baktım ki ondan hiç geri dönüş olmuyor, aramayı keserim!

• Mecburiyet bir yana temizlik yapmayı sevmem ama ütü yapmayı severim. Oturduğun yerden yapabildiğin tek ev işi :)

• Buna ilginçlik denirmi bilemiyorum; çoğu insanın aksine, ben kıvırcık saçlara sahip olmaktan pek mutlu bir kişiliğimdir :)

• Hiç kıyafetini akşamdan hazırlayıp, sabah giyinip çıkan biri olamadım hayatımda. Hazırlamış olsam bile muhakkak sabah beğenmeyip, başka birşeyler giymişimdir.

• Yeni ortamlarda ne yapacağımı bilemediğimden fazla ciddi duruyorum :) Bu yüzden çoğu insan beni ilk tanıdığında burnu büyük ve asabi bir kişilik olduğumu zannetmiştir :P

• Bunu çok kez söyledim aslında. Hiç kin tutmayı beceremem, çünkü zaman geçtikçe yapılanı unuturum, tamamen!!! :)

Şimdi 7 bloggera gönderiyorum bu ödülü:

- Bellek Kutusu
- Görkemsan
- Pinky
- Minimalist
- Nehirce
- Little Miss Sunshine
- Hilal

ELİM SİZDEEEE!!! :)

Not: Yapmak istemeyen ya da önceden yapmış olan, bu mimden muaftır :)

9 yorum:

  1. Ben de senin gibi çok seviyorum kıvırcık saçlarımı... Ve yaratıcı blogger odulu aldigima cok sevindim. tesekkurler siboşum. en kısa zamanda yazacagım.

    YanıtlaSil
  2. kıvırcık saçlarımı ben de çok severdim ama doğumdan sonra düzleştiler. ütü hariç diğer özelliklerimiz de çok beziyor, beni de çok soğuk bulurlar il anda mesela ama ben sadece çekingenimdir. yalnız çok pis kin tutarım, deve gibi hiçbirşeyi unutmam.
    bir de öperim:)

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkür ediyorum canım, inan çok mutlu oldum. Bu arada 7 özelliğinle seni de daha yakından tanımış oldum. biliyor musun, ben de aynen sen gibi hemen yapılanı unuttuğumdan kin tutamıyorum:) haa bir de eskiden giyecekelrimi hazırlayıp sabah giyer işe çıkardım ama anne olmadan önceydi. şimdi doğaçlama takılıyorum:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Canım çok teşekkür ederim,ödülün için :) daha önce cevaplamıştım bu mimi ama yine de ilk fırsatta başka arkadaşlara gönderebilirim seve seve öpüyorum kocamannnnnn

    YanıtlaSil
  5. tebriklerrr...
    bende kıvırcık saçlarımla mutluyum, birde azıcık daha az olsalardı :)
    ütü işi hakikaten ilginçmiş ama :)
    takipteyim,sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. kaptım ödülümü çok teşekkür ederiim Sibelciim :) Ben daha önce bundan yaptım gibi hatırlıyorum hatta seni mimlemiştim o zaman aynısı mı bakayım ben bi :)

    bende tam kıvırcık değil ama dalgalı saçlıyım düzden çook çok seviyorum doğal halini:)

    YanıtlaSil
  7. Ödülüm için çok teşekkür ederim Tibet'in annesi:)
    He he he ben de unutabilsem keşke kötü şeyleri, en güzeli senin yaptığın:)

    YanıtlaSil
  8. cnm ödül için tebrik ederim .. yazdıkların bana birini hatırlaattı .. ama ben ütü pek sevmem .. bi de saçlarım düz :)

    YanıtlaSil
  9. Sibelcim;

    Teşekkürler canım beni de seçtiğin için. İstememek değil çünkü ben bayılıyorum bu mimlere ama bu sorulara daha önceden cevap vermiştim; ilginç bi özelliğim kalmadı sanırım:)))

    bu nedenle muaf tutulabilir miyim???

    sevgiler.

    YanıtlaSil