25 Kasım 2010 Perşembe

+18

Bu yazı cinsel içerikli ifadeler ve iğrenç diyaloglar içerebilir!
Çocuklarınıza okumayınız, okutturmayınız. :)

Tibet son günlerde kendini, cinselliğini keşfetmeye adadı. Aslında bu macera bizde 2 yaş civarı başlamıştı ama 3. yaşını aştığımız bu günlerde had safhaya ulaştı. Böyle durumlarda nasıl davranılması gerektiğini gerek internetten, gerek kitaplardan okumuştum vakti zamanında. 3 aşağı 5 yukarı ne tepki göstermem gerektiğini biliyordum. Bu sayede çiş yaparken ya da üstünü değiştirirken balık avlama hevesinin ortalık yerde değil, odasında yapması gerektiğini kendisine anlatmış ve ikna etmiştim.

İkna etmekle iyi mi yaptım, kötü mü yaptım bu aralar biraz kararsız kaldım.
Sebep şudur ki;


T: Anneee
S: Efendim oğlum?
T: Odama gidebilir miyim?
S: Git bebeğim tabii
(aradan biraz zaman geçer, ben meraklanmaya başlarım, kapısını kapatmış veledin kapısını çalarım)
S: Tibet, ne yapıyorsun? girebilir miyim?
T: Giremezsin anne, pipimle oynuyorum!!!
S: !!! Eeee, tamammm. Çok oynama birazdan gel, tamam mı?
iç ses: ne demek şimdi bu yaa! niye dedim ki böyle birşeyi şimdi?!
T: Tamam anneeee.

˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚

T: Anne ben pipimle oynamaya odama gidebilir miyim?
S: !!! Eeee, tamam ama çabuk gel, tamam mı?
iç ses: taktın ama sen bu çabuk gel lafına heeeee?!

Yok yok, benim genlerime yapışmış bir cinsellik takıntım var anladım ben onu. Yoksa ne her seferinde “çok oynama, çabuk gel!” diyeyim ki çocuğa yani di mi? ama bu takıntıyı da oğlum sayesinde aşacağım belli ki onu da anladım :)

Bitti sandıysanız yanıldınız, beyefendi sadece kendini keşifte değil, bu aralar benim de göğüslerime takmış durumda!

˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚
T: Anneeeee!? (sesinde heyecanlı bir ifade var)
S: Ne oldu oğlum, bişii mi oldu? (hemen panik yap, salak!)
T: Memelerin kocaman.
S: !!! Gıcık! Hıh! Yastık olarak kullan bari!
T: Bakiim (kafasını göğsüme yaslamaya çalışıyor.)
S: De get!!!

˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚
T: Anne, memene bakabilir miyim?
S: Aaaa! üstüme iyilik sağlık! o nerden çıktı şimdi oğlum? olmaz öyle şey.
T: ama niye anne? giyinirken açıyorsun ya?
iç ses: hah bak, bir iki mecbur kaldın giyindin yanında, anında başına patlar böyle!
S: Tamam işte oğlum, o giyinirken. öyle durup dururken açılır mı? öyle herkese gösterilmez!
iç ses: aman ne laf ettin yani, süper!
T: Amaaan, açma o zaman!!!
S: !!!!

˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚ ˚˚˚
T: Anne, sana bişii sorcam
S: Sor bebeğim
T: Şimdi benim pipim var ya
S: Evet var
T: Senin de yok
S: Evet yok
T: ama o zaman sen çiş yapamazsın ki
S: yaparım tatlım, oturarak
T: ama anne ben de oturuyorum bazen. sen nasıl yapıyorsun ki?
S: Eeeeee, hımmmmmm, eeeeeee..... Aaaaaa bak hamurların kalmış masanda, hadi toplayalım da kurumasın!
iç ses: hadi yine iyisin, masada bırakmış hamurları, yırttın! yavaş yavaş seni aşmaya başladı bu diyaloglar, yandın sen kızzım, başın derttteeeeee!


Blogggggg, bana bir çareeeee!!!!

32 yorum:

  1. ya sibelcim napçaz ya,, bizde de aynı olaylar gelişiyor hatta okuyorum ,araştırıyorum çevremde,nette ama gel görki yinede kabullenemiyorum mu başka birşey işte...
    eşim kahkahalar ile gülerken ben müdahale etmicem desemde dayanamıyorum..
    aaa bizimki bu aralar oyuncak kız bebek istiyor, baba olucakmış...

    YanıtlaSil
  2. hay allahım yaa, çaresini bilmiyorum ama okurken çok güldüm:)))

    YanıtlaSil
  3. benimkide takmış durumda hatta daha az önce yaşadık bu olayı, babasına ve bana hatta dışarıdakilere de, pipi popo diye elliyor :((

    çok kasılıyorum böle olunca ne yapıcam bilemiyorum ve aynen seninde dediğin gibi cinsellik takıntım var benim de niyeyse!! çok korkuyorum yaavv...

    ne demeli nasıl davranılmalı bi bilsem, bilsek çok zor çokkk...

    senin çözümlere de bayılmadım değil hani :)

    YanıtlaSil
  4. canım ya şaşırdım, hatta şoka girdim ... gülsem mi ağlasam mı bilemedim. İrem oku oku da bil başına neler geleceğini :))))))))))))

    YanıtlaSil
  5. Sibel, valla ne diyeceğimi bilemiyorum ama çok güzel dile getirmişsin. itiraf ediyorum yazını okurken gülmedende duramadım. Gazihanda yeni yeni oynamaya başladı ama daha dillendirmedi. Çok yakındır benzer diyalogların geçmesi. Ama malesef bu konuda ne yapılması gerekir hiçbir fikrim yok.
    Tecrübeli annelerin yorumlarını merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  6. Siboş'um çok güel ifade etmişsin ama erkek çocuk benim için çok yeni bir kavram o yüzdeden önceden bildiğim bir anektod yok. Ama birileri yazarsa ben de kendi oğlum için ileride ne yapmam gerektiğini bilirim. Eğer kimsenin bir bilgisi yoksa pedegog ile konuşmak ya da konuşmuş birini dinlemek gerekir.

    Kolay gelsin baby :)

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Sibelciğim;
    Durum normal sayılır :)
    Ama Türkiye'nin en büyük sağlık portalı olan Doktor Sitesi'ne üye olmanı öneriyorum (Ben üyeyim). Orada uzman proflardan birebir bilgi edinebiliyorsun.
    Konuyla ilgili pediatristler ya da psikologlardan en sağlıklı bilgiyi alabilirsin.Ama şunlara da bir bak istersen şimdilik:

    http://ferahimyesilyurt.blogspot.com/2010/02/eyvah-oglum-pipisiyle-oynuyor.html

    http://www.pediatriportali.com/sorugoster.asp?QID=44769

    YanıtlaSil
  9. çok komikti :))))) çok oynama kısmında koptum :))))

    YanıtlaSil
  10. Ayyyy yarıldım :) Ben bilmem napcanı sen düşün hahahha..Yerim ben onun pipisini :)))

    YanıtlaSil
  11. amanın birde bu dertleri var dimi :)

    YanıtlaSil
  12. Aman Sibel'im gece gece kıs kıs güleceğim diye hasta olacağım:) Tamam gülüyoruz sinir bozucu ama hepimizin başına da gelse, gene de okumak komik! Selim'de de libido tavan yaptı bir ara. o göğüs mevzusu hala var. Sanırım o bir saplantı oldu ne yazık ki. ama diğer kısımlarda çok deşmeyince ve de aldırmayınca geçiyor Allah'tan. tabi kolay olmuyor bu. Sözümona normal karşılayacağız ama konuşmayı toparlamaya çalışsam da mimikler kayıyor direkt.. ve ahanda ayvayı yediğim andır-ifadesi yerleşiyor yüze bir kere.. bu zibidilerden de bir şey kaçmıyor. belki de onun için uzatıyorlar..

    Anne odama pipimle oynamaya gidebilir miyim ha.. anneye bak .. tamam ama çabuk gel:)

    YanıtlaSil
  13. ha ha koptum yahu gece gece ilahi tibet...o pipiyi yerim ben:))))valla kız annesi olaraktan heçç bi fikrim yoktir gurban:))))

    YanıtlaSil
  14. ahh sibelim ahh.. aynı dert bizde de var.. 3 yaşına gelince bişey oluyo demek bu veletlere :))) ben de internetten araştırdım okudum baktım. yapacak bişeyimiz yok arkadaşım. keşifteler işte.. genelde can sıkıntısından yapıyolarmış bu haltı. ya da en azından ben bizimkinin bundan yaptığını düşünüyorum. ben farkettiğim anda dikkatini dağıtmaya çalışıyorum. mesela "oğlumm mutfağa gelsene bisküvi yiyelim beraber " diyorum unutuveriyor. bi süre sonra boş kalınca bakıyorum yine keşifte. başka bişey uydurup meşgul ediyorum. yani boş bırakmaya gelmiyor :)
    mesela kardeşi yeni doğduğu günlerde tamamen unutmuştu. çünkü kafası kıskançlıkla ve kardeşi kabullenmeyle meşguldü. şimdilerde yine bşladı.

    anlyacağın normal bişeymiş bu arkadaşım. her erkek anasının başına geliyor sanırım. geçecektir bi zaman sonra eminim ki.. ama konuyu çok ta dile getirmemekte fayda var bence. çünkü "anne ben pipimle oynamaya gidiyorum" ve anneden de "tamam ama çabuk gel, tamam mı?" diyologu ne kadar doğru bilemiyorum. yanlış bişey yapmmk adına pek dillendirmemeye çaılşıyorum ben konuyu. ama tabi arada dayanamayıp bunu ulu orta yapmaması gerektiğini falan da anlatmaya çalışıyorum.. ne biliyim işte... naapçaz sen söyle :))

    YanıtlaSil
  15. Sibel'cim, ben de gelen yorumlardan faydalanmaya çalışacaım. malum bizim de ilerde başımıza gelebilir biraz daha büyüdüğünde.

    imza: tecrübesiz anne :)

    YanıtlaSil
  16. Efe de geçen gün anne siz babamla aynı yatak da yatıyorsunuz ya ben o yüzden mi oldum ama niye bi daha kardeşim olmadı...Gelde cevapla..
    O an o anı kurtaracak cevaplarla idare ediyorum bende ama kalıcı onlara mantıklı gelecek çözümler bulmak lazım gerçekten...sevgiler.

    YanıtlaSil
  17. Sibelim eskiden olsa daha çok gülerek okurdum bu yazıyı gel gör ki bende de artık bir erkek çocuğu olduğu için ahhh ileride benim de başıma gelecek bunlar dedim.
    Ben senin başını ileride çook ağrıtacağım ne yapayım Sibel diye:))

    YanıtlaSil
  18. hahaahaaaha :D sen gene iyisin Sibelim... Benim baLLı "anne pipimi elleeee" diye yırtıyor ortalığı, ben de "kendi kendine ellesene oğlum" diyorum annem yıkılıyor gülmekten.. Yani sen benden bir adım önde sayılırsın :))))) çok öpüyorum küçük adamımı ve seni

    YanıtlaSil
  19. çok şuküe bizde bu durumlar daha yok...ama hiç olmayacak anlamına da gelmiyor değil mi ??

    YanıtlaSil
  20. biraz önce gülcanla konuştuk bu mevzuyu hatta blogunu okumamı söyledi.bence abartma.arkadaşımın kızı mastürbasyon yapıyodu.şaka değil.kadının psikolojisi bozuldu artık.yanında soyunmamaya çalış.babasınıda görmesin.olurya evde hangimiz dolaşmıyoruz.çamaşırla filan.yada banyo öncesi.ama bence yok göğsüme yatma filan olayına girme bırak sarılsın koklasın.geçen gülcana gittik kızını emzirdi bizimkide evde bende emcem dedi.vallaha açtım öptü kapadım.ne olucakki.göğsümde yatması en büyük zevki.ama bunun ayıp yapma denmesi daha çok ilgisini çekecektir.bence bunun ona özle bir şey olduğunu anlat ve takma.hepimiz çocuk olduk.bi süre sonra unutacak.

    YanıtlaSil
  21. KOptum kızıııııııım! Öğlen falan niye anlatmadın bunları, şenlenirdik

    YanıtlaSil
  22. Superrrrr yaaa:) çok güldüm. Bu durum ancak bu kadar güzel dile getirilebilirdi...

    YanıtlaSil
  23. Ve karizmatik Tibet'de karizma yerle bir:))

    YanıtlaSil
  24. Çok güldüm okurken ya. Geçenlerde bizim başımızdan da acayip bi olay geçti, bizde "aaaa bak hamur dışarda kalmış" tarzında konuyu değiştirdik. Sonra anneme anlattığımdan "illa ki cinsellikle ilgili bilgi vermenize gerek yok, çiş organı diyin geçin" dedi. Niye aklıma gelmedi hiç diye merak ettim. Şimdi cevabım hazır: Kadın ve erkekte çiş organları farklıdır diye. Eğerki bu cevap işe yaramaz işte o zaman mahvoluruz. :)

    YanıtlaSil
  25. şunu buldum bir bak istersen

    http://www.aktuelpsikoloji.com/haber.php?haber_id=3228

    bizde de başladı demiştim ya, benim ki niye bu kadar aceleci onu anlamadım ama :((

    YanıtlaSil
  26. sİBEL İNAN HİÇBİR FİKRİM YOK AMA TÜM YAŞANTISINI ETKİLEYECEK KADAR CİDDİ BİR KONU;EMİNİM EN DOĞRUSUNU BULACAKSIN.

    nOT;DİYALOGLAR SÜPER YALNIZ:)))

    YanıtlaSil
  27. Sibel yazını yeni gördüm iyiki de gördüm kafamda ışıklar yanıp sönmeye başladı...bütün yorumları okudum herkes aynı dertte bizde de olacak demek ki...olmasına sevindim aslında bu çocukların normal olduklarını gösterir bence...
    konu hakkında hiç araştırma yapmadım henüz ama bundan sonra yapacağım beynimde ışıklar yaktığın için sağol...

    YanıtlaSil
  28. Benim kızım 2 yaşında. ve geçen gün bana cinsel organını sordu. tamam biliyorum, okuduk, araştırdık ve ona gerçek adını söylemem gerektiğini gördük. ama gelgelelim iş ciddiye dönüşünce hiç okuduğun gibi olmuyor. ben yazdıklarınıza çok gülemedim neden mi çünkü gerçekten çok zor bir konu bu cinsel eğitim. belki de ben çok kafa yoruyorum. ama hala kızıma gerçek adını söyleyebilmiş değilim maalesef. Fakat şunu söyleyeyim oğlunuzla olan diyalogunuza bayıldım. Sabırlı bir annesiniz.

    YanıtlaSil
  29. insanın çuvalladığı anlardan biri işte :)
    yapılacak en doğru şey kızmamak ama bunun uluorta yapılmaması gerektiğini vurgulamak gerek diye okumuştum. yani tamam odana git ama çabuk gel :))) çok kötü bir yaklaşım değil gibi :)))

    YanıtlaSil
  30. :)))))))
    ama nasıl gülüyorummmm nasıılll :)))))))

    YanıtlaSil
  31. Bebeklik dönemini cok arayacagimizin ilk isaretleri bu cinsellik muhabbetleri :))
    Biz de ayni dönemi ,yogun bir sekilde yasadik ...ne kadar panik oldugumu hatirliyorum ,elim ayagima karismisti oglusumu ilk bastigimda...ama su anda ilgisi azalmis gibi( 5 yas itibariyla )...ben sadece " baskalarinin yaninda yapma " diye uyarmistim ,
    zaten bir süre sonra ,odaya girdigimde ,eller yorganin altindaysa ,Pardon deyip cikiyorduk odadan :)))

    YanıtlaSil
  32. Sibel siz çok tatlısınız ya oğluna bayılıyorum, pipi muhabbeti süper ya, kızım bu erkek milletinin pipisine olan düşkünlüğüne akıl sır erdiremiyorum benim oğlan da altını açar açmaz saldırıyor pipisine çeke çeke sündüre sündüre hahahha :)
    çok komik çok

    YanıtlaSil