7 Mayıs 2009 Perşembe

F1 pilotu

Geçtiğimiz hafta sonunu Yalova'da geçirdik.

1 Mayıs tatil edilince, bu 3 günü değerlendirelim dedik ve sevgilimin abisine Yalova'ya gittik. Şansımıza hava çok iyi değildi ama yine de farklı bir hafta sonu oldu.

Abimizin 3 oğlu var. Büyük olan Samet ve ikizler Semi ve Melih.
Yani anlayacağınız Tibet'in arayıpta bulamadığı bir çocuk, genç topluluğu :)

Samet'i büyük kabul edip, direk ikizlerle temasa geçti. Onların peşinden ayrılmadı, kendisiyle zorla ilgilenmek zorunda bıraktı beyleri :)
Şakayla "Giderken Tibet'i size bırakalım" dedik, "yok, onu da götürün" dediler, düşünün o kadar baydırdı yani :D

İkizler tam anlamıyla teknoloji kurdu. Sürekli bilgisayar başındalar. İnternet, pc oyunları, playstation... artık aklınıza ne gelirse. Anneleri çareyi interneti kapatmakta bulmuş ama pc oyunlarına engel olmak pek mümkün değil tabii. Bizim küçük adamda orada olduğumuz süre içinde çocuklarla bol bol pc oyunu oynadı, daha doğrusu oynadığını zannetti diyelim :)

Bu aralar bir direksiyon merakıdır almış başını gidiyordu Tibet'te. Ne zaman bir araba görse direksiyonda olmak istiyor, arkaya oturttuğun zaman kıyameti koparıyor! Neler çekiyoruz bilemezsiniz :)

Çocuklarında bilgisayar oyunlarından biri araba yarışıydı ve bilgisayara bağlanabilen direksiyonu vardı. Tibet için ne büyük nimet! Çocukların kucağında ya da kendi başına direksona kurulup, güya bir kullanması varki, sanırsınız yarışlara katılmış F1 pilotu!


Oradayken çekmeyi başaramadım videosunu ama burada çektim. Çünkü çocuklar "Madem bu kadar sevdi, alın direksiyonu, zaten biz o kadar kullanmıyoruz dediler" ve direksiyon bizimle İstanbul'a geldi. Şimdi Tibet'i zaptetmenin zor olduğu zamanlarda takıyoruz direksiyonu pc'ye (biz de oyun yok ama direksiyonun ışıklarının yanması yetiyor ona), hem nefes alıyoruz, hem de beyefendiyi seyretmekten keyif alıyoruz :)

Çocuklara büyük bir teşekkür borçluyuz anlayacağınız.
Bir dahaki gidişimizde, inşallah, güzel bir hediye almak şart oldu onlara.

6 yorum:

  1. COK KOMIK YAAA:) ARADA IZLEYIP GULERIM ARTIK BEN BUNA:)) DIREKSIYONU CEVIRIYOR TAMAM DA KOLLARI NASIL O KADAR CEVIRIYOR ANLAMADIM (SAG ELINI SOL ELININ UZERINE KOYUP DIREKSIYONU CEVIRIRKEN KOLUNU DA CEVIRIYOR AYNI ANDA, CANIM BENIM:)

    YanıtlaSil
  2. Ben de izledikçe gülüyorum...
    Ne büyük ciddiyet ve keyifle kullanıyor di mi ama? :D

    YanıtlaSil
  3. Cok tatli yaa :)) Nasil da keyif aliyor masallah :)) Anneler gunun kutlu olsunnn :))

    YanıtlaSil
  4. Canıımm, çok teşekkür ederim :)))

    YanıtlaSil
  5. Yerim o küçük pilotu bennnn :)
    Uyusun da büyüsün, pilot olsun gezdirsin bizi de :))

    YanıtlaSil
  6. OFF YANDINIZ 18 E GELIR ARABA İSTER BU ERKEK ADAM SİZDEN:)
    DİREKSİYON CEVIRMEYE VURULDUM :)

    YanıtlaSil