16 Şubat 2009 Pazartesi

14 Subat


Sevgililer Gunu'nu bu sefer biraz farkli gecirdik. Eski is arkadaslarim ve cocuklari bize geldiler. Hepimizin cocuklari 2007 dogumlu. Bartu Ocak, Tibet Temmuz, Tuana Agustos.
Acikcasi Tibet'in nasil bir tepki verecegini merakla bekliyordum, cunku ilk defa bilincliyken yasitlariyla bir araya gelecekti.

Ilk once Tuana ve annesi Senem geldiler. Biraz saskin, biraz heyecanli karsiladi oglum ama mutlulugunu gozlerinden okudum. Ne yapacagini sasirdi, Tuana'ya bir seyler vermeye calisti, ona bir seyler anlatmaya calisti... Tuana ilk basta adapte sorunu yasadi ama Tibet'in bisikletiyle bu sorunu kolay atlatti. Sonra da Bartu, annesi Nilu ve Aysen geldiler :)

Bundan sonra cocuklarin pesinde kosturmaktan dogru duzgun sohbet edemedik sayilir. Cocuklardan arta kalan zamanlarda "ne yaptin, nasil geciyor kriz donemi, kocan iyi mi, beni ozledin mi?" sorulari pespese siralandi.

Misafirlerimiz ilk geldigi saatlerde aslinda Tibet'in uykusu gelmisti ama onlar gelince uyku aninda unutuldu dogal olarak. Gercekten cok mutlu oldu. Hatta bir ara Bartu'nun yaptigi bir harekete kahkahalarla guldu, Bartu'da bunu farkedip, hareketine devam etti. Videoya almak istedim ama farkettiler ve hemen makinenin etrafinda bitiverdiler, cekemedim :(

Onlarin gitmesine yakin yani saat 17.00 civari Tibet'in uykusu iyice su yuzune cikti ve cok huysuzlasti. Zaten yatirir yatirmaz uyudu. Onun disinda gozlemledigim oglumun en hareketli cocuk oldugu. Aysen oglum icin seninki cok yaramaz dedi ama uykusuzluk disinda huysuz bir cocuk olmadigi icin yaramaz demek istemiyorum, sadece fazla enerjik bir cocuk pek yerinde durmayi sevmiyor, surekli hareket halinde. Onun disinda aksi bir durumu yok bence, hos kuzguna yavrusu sahin gorunur biliyorum...

Arkadaslarimi uzun zamandir gormemistim, onlari cok ozlemistim. Bu bulusma benim acimdan ne kadar cok sohbet edememis olsakta iyi oldu. Bir yandan cocuklarin sosyallesmesi acisindan da iyi oldu. Bu gorusmeleri duzenli yapma karari aldik, umarim uygulamada aksilikler yasamayiz.

Not: Bartu'nun yuzunun gorundugu fotograflar ne yazikki net cikmamis, Nilu'cum ozur dilerim :(

1 yorum:

  1. Evet Sibel'cim, her şeye rağmen ilk buluşmamızı gerçekleştirmemiş olmamız büyük başarı. Hem çocuklar hem de bizim için. İnşallah gittikçe onlar birbirine alışacak biz de rahat rahat sohbet edip hasret giderebileceğiz.

    Bu arada börek gerçekten süperdi!

    Senem Türkerden

    YanıtlaSil