3 Nisan 2009 Cuma

Mutlu Yılllaaaarrrr!!!

Bir kaç aydır iş yerinden bir kaç kız arkadaş her ay tiyatroya gitme kararı aldık. Bu kararı gayet istikrarlı bir şekilde de uyguluyoruz. Çok sosyal kadınlar olduk valla, kendimizle gurur duyuyoruz :)

Bu ayki organizasyonumuzu Nuriye'ye yaşgünü düzenleyerek geçirmeye karar verdik (bu arada çevrem Koç'larla çevrili farkettiyseniz!). Bunu kendisine söylemeden, sanki gene tiyatroya ya da sinemaya gidecekmiş gibi davranıp, sürpriz yapalım dedik ve uygulamaya geçtik. Sinemada karar kıldık ve İrem mail trafiğini başlattı. Seçilen film üzerine tartışmalar başladı. Ben çok hararetli bir şekilde seçilen filme gitmek istemediğimi ve sebeplerini sıralıyorum, onlar da beni ikna etmeye çalışıyor. Bir yandan da niye bu kadar zorladığıma dair taciz mailleri alıyorum arkadaşlardan; "Kızım, bu dümen değil mi, niye bu kadar itiraz ediyorsun" diye. Biraz gerçekçi olsun ama di mi?! :) Günü de 2 Nisan olarak karar verdik.

Nihayet dün akşam uygulamaya bir fireyle geçtik.

Akşam işten çıkıldı, kararlaştırılan mekana sanki film öncesi yemek yiyecekmişiz gibi girdik. Geceyi Nuriye'ye "bu gece sinemaya gitmeyişimizden başka sürpriz yok sana" diyerek açan Bestecim sayesinde baya güldük. Sohbet, muhabbet, hüzün, gözyaşı, kahkaha, güzel bir yemek ve müthiş bir pastayla geceyi bitirdik. Gerçekten keyifli ve güzel bir yemek oldu.


Bundan sonra tiyatro yerine böyle bir yerlere sohbete gitmeye mi çevirsek bu rutinlerimizi acaba?

14 yorum:

  1. Canlarim, iyi ki dusunduk iyi ki yaptik. Yapmaciksiz, sahici ifadeler, kahkahalar, goz yaslari hepsi bir aradaydi. İyi ki varsiniz. İyi ki dogdun Nuriyecim.

    YanıtlaSil
  2. GERCEKTEN BU YIL, YASGUNUMDE BANA VERILEN EN GUZEL HEDIYE OLDU AKSAMKI YEMEK. BIRAZ STRESLI, BIRAZ YORGUN GECIRDIGIMIZ SU GUNLERDE SANIRIM HEPIMIZE MORAL OLDU AYNI ZAMANDA. HERSEY BIR YANA SINEMA DIYEREK GIZLI YAPILAN OPERASYON COK BASARILIYDI, EN UFAK BIR SUPHE BILE DUYMADIM, SAF MIYIM NEYIM. GECE BITENE KADAR "SIMDI SINEMAYA GITMEYECEK MIYIZ?" DEDIM DURDUM, PEK HAZMEDEMEDIM ANLASILAN:)

    YanıtlaSil
  3. Hazmedemedigin yemekler olmasin :)))

    YanıtlaSil
  4. ama ama bizim çocuğumuz var diye mi dışlandık yani:(( küstüm konuşmuyorum valla:)) Nuriye'cim nice yıllara diycem ben de tekrar o zaman.

    YanıtlaSil
  5. ben de bi dahakine gelmek istiyorum, inşallah diyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Cok tesekkur ederim Deniz'cim.
    Yemeklere gelince, malum miden herseyden rahatsiz olmasina ragmen hiiiiic rahatsiz olmadim aksam Beste'cim. Cok yemekten biraz basinc yapti o kadar:))

    YanıtlaSil
  7. olur mu öyle şey mermaidcim şekerim. benim de çocuğum var :)
    her zamanki kadro olursa dikkatini çekmez diye düşündük de ondan. bir dahaki sefere gizli yapmayız, herkesler gelir :)))
    Valla yemekler gerçekten harikaydı, gidelim, bir daha gidelim :P

    YanıtlaSil
  8. gerçekden fotoda tek bakabıldıgım yer pastalar gözumu alamıyorum onlardan :))))

    YanıtlaSil
  9. pastaların tadı da muhteşemdi... :)

    YanıtlaSil
  10. merhaba ben ozle, hani bir zamanlar piramitte birlikte calisiyorduk bilmem hatirlar misiniz... :(
    nuriye arkadasimin dogum gunuymus, tibet oglumla yaz kizima bakayim diye girmistim de oyle ogrendim. Dogum gunun kutlu olsun nuriye canim, biraz gec olmus oldu ama affet :)
    hepinize sevgiler, insallah tez zamanda gorusmek ümidiyle...

    ö z l e

    YanıtlaSil
  11. Vallahi seni de, güzel gözlü oğlunu da çok özledik be Özlecim...
    En kısa zamanda görüşelim...
    Öpüyorum çok...

    YanıtlaSil
  12. CANIM OZLE'MIM, COK TESEKKUR EDERIM. SENI OZLEDIK, GORUSELIM EN KISA ZAMANDA...

    YanıtlaSil